Zväz hotelov a reštaurácií Slovenskej republiky

Ako ďalej v gastrobiznise po prvom roku pandémie

Diskusia na túto tému bude v stredu 17. marca o 19,00 hod., bezplatná registrácia na podujatie: https://bit.ly/3rBSvkv, len registrovaní účastníci môžu položiť otázku prostredníctvom chatu. Live stream podujatia sa uskutoční aj na FB Mattoni a SZKC.

Odborníci v segmente sa vyjadria k výsledkom prieskumu iniciatívy „Rozbaľte to“, ako aj k aktuálnej situácii. Hostia, ktorí dlhé roky pôsobia v reštauračnom odvetví, zhodnotia 12 mesiacov prežitých v pandémii. Hovoriť budú aj o očakávaniach či plánoch, ako by mali gastro podniky ďalej fungovať v tejto neľahkej dobe. 

Podľa februárového prieskumu tejto iniciatívy chýbajú otvorené podniky 68 percentám Slovákov. Najčastejším dôvodom je, že ľuďom sa už cnie za špecialitami v reštauráciách a stretávali sa v nich s rodinou či priateľmi. V súčasnej situácii si jedlo z gastro podnikov objednáva 57 % opýtaných. 

Diskutujúci:
Radúz Dula – generálny riaditeľ sekcie cestovného ruchu ministerstva dopravy
Marek Harbuľák – generálny manažér Asociácie reštaurácií a hotelov Slovenska
Oto Kóňa – gastro podnikateľ, spoluautor iniciatív Kompaspomoci.sk a Stále máme chuť
Vojto Artz – šéfkuchár, prezident Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov
Martin Korbelič – šéfkuchár, ambasádor iniciatívy „Rozbaľte to“
Karol Ponesz – country manažér spoločnosti Mattoni 1873 Slovensko

Moderátor diskusie:
Matej „SAJFA“ Cifra

Projekty AHRS



NEDISKVALIFIKUJ SA

ludske zdroje

WellTo

wellto


Prečítajte si viac...