Zväz hotelov a reštaurácií Slovenskej republiky

Analýza GASTROROK 2020

Prináša základný prehľad o odvetví v pandemickom roku 2020 podľa vybraných finančných charakteristík.

Analýza GASTROROK 2020 je rozdelená do štyroch základných častí: PONUKA, HOSPODÁRENIE, DOPYT

a TRENDY.

PONUKA prináša informácie o štruktúre odvetvia a jeho základné ekonomické ukazovatele.

HOSPODÁRENIE ponúka prehľad daňových ukazovateľov a príspevku sektora do štátneho rozpočtu.

DOPYT hovorí o zvyklostiach a štruktúre návštevníkov slovenských gastro prevádzok.

TRENDY sumarizujú informácie o prevládajúcich kľúčových trendoch v oblasti gastro priemyslu z pohľadu ekonomického prostredia.

Celú analýzu si môžete stiahnuť TU.

Projekty AHRS



NEDISKVALIFIKUJ SA

ludske zdroje

WellTo

wellto


Prečítajte si viac...