Zväz hotelov a reštaurácií Slovenskej republiky

Aktuality

Návštevnosť hotelov a penziónov v januári poklesla o 94 %

Zariadenia cestovného ruchu navštívilo v prvom mesiaci tohto roka len necelých 6 % počtu návštevníkov z januára 2020. Najvyšší prepad návštevnosti zaznamenali kraje zamerané na zimný cestovný ruch, návštevnosť ostatných ťahali len kúpele.

Iniciatíva „Rozbaľte to“ a o diskusii Ako ďalej v gastrobiznise po prvom roku pandémie?

Preklenúť náročné obdobie gastro podnikom pomáhajú najmä donášky jedál domov a výdajné okienka. Obrovskou pomocou pre gastro sektor by však bolo aj 100 miliónov eur, ktoré preň zo štátnych peňazí požaduje uvoľniť ministerstvo dopravy. Aj také sú závery online diskusie „Ako ďalej v gastrobiznise po prvom roku pandémie“ organizovanej iniciatívou „Rozbaľte to“, v ktorej sa v stredu 17. marca stretli zástupcovia gastro odvetvia aj štátu.

Ako ďalej v gastrobiznise po prvom roku pandémie

Diskusia na túto tému bude v stredu 17. marca o 19,00 hod., bezplatná registrácia na podujatie: https://bit.ly/3rBSvkv, len registrovaní účastníci môžu položiť otázku prostredníctvom chatu. Live stream podujatia sa uskutoční aj na FB Mattoni a SZKC.

Online predstavenie SND pre našich členov

Slovenské národné divadlo nám venovalo, ako službu spoločnosti,  svoje predstavenie. Pretože osobná návšteva divadla nie je v aktuálnej dobe možná, ale online svet je prístupný. A nielen v Bratislave, ale na celom Slovensku. Tak ako zdravotníci, učitelia, tentoraz dostaneme možnosť užiť si kultúrnu lahôdku aj my.

EU ECO-TANDEM AKADÉMIA

Znižovanie ekologickej záťaže je súčasným trendom. To, ako minimalizujete nepriaznivé vplyvy na životné prostredie, bude čoraz viac zaujímať aj vaších hostí. Prinášame Vám príležitosť zaregistrovať sa a získať bezplatné rady a skúsenosti.

Projekty AHRS



NEDISKVALIFIKUJ SA

ludske zdroje

WellTo

wellto


Prečítajte si viac...