Zväz hotelov a reštaurácií Slovenskej republiky

Nový člen AHRS: Hotel Lineas***

Predstavujeme nového člena AHRS: Hotel Lineas***

Hotel LINEAS∗∗∗ je situovaný neďaleko historického centra mesta s výhodným riešením dopravného spojenia. 

Hotel ponúka ubytovanie v Prešove v dvojposteľových a jednoposteľových izbách s TV, samostatnou kúpeľňou, WC a balkónom. Hotel má dostatok kapacity na ubytovanie nielen obchodných cestujúcich, ale aj väčšieho počtu športovcov, kolektívnych viacpočetných zájazdov či ubytovanie individuálneho charakteru.

Hotel LINEAS Vám pod jednou strechou ponúka ubytovanie, stravovanie v hotelovej reštaurácii, kaviareň, bar s bowlingom, relaxačné centrum, priestory na organizovanie školení, kongresov, výstav, firemných porád, parkovisko strážené kamerovým systémom. Medzi výhody patrí bezplatné wi-fi pripojenie na všetkých strediskách.

Hotel izby MRecepcia 1

Strategická poloha

Z geografického hľadiska má HOTEL veľmi výhodnú polohu. Nachádza sa v tichej štvrti mesta. Jednoduchý a časovo nenáročný prístup k hlavnému diaľničnému ťahu Prešov – Košice a v blízkej dobe avizované dobudovanie obchvatu Košice - Poprad zvyšuje dopravnú dostupnosť. Medzi ďalšie výhody polohy patrí:

  • Administratívne a kultúrne centrum mesta, kde sa nachádzajú okrem iného úrady a banky je vzdialené cca 10 až 15 minút chôdze.
  • Dopravné uzly (centrálna železničná a autobusová stanica) sú vzdialené od areálu cca 20 minút chôdze.
  • Zastávka mestskej hromadnej dopravy je pri vstupe do areálu.
  • Prepojenie na leteckú dopravu je letisko Košice vzdialené cca 28 km po diaľnici.

Pripojiť sa k asociácii hotelov a reštaurácii Slovenska je pre nás príležitosťou pre zviditeľnenie hotela a získanie nových informácii a poznatkov v oblasti hotelierstva a taktiež odborná pomoc pri zavádzaní nových trendov do praxe. Považujeme to za možnosť skvalitniť naše služby a získať nových spokojných klientov.

Veľký kongres - svadbaBowling M