Zväz hotelov a reštaurácií Slovenskej republiky

Spustenie MediaGenius, prvá multidigitálna mediálna platforma pre hotely

Spoločnosť D-EDGE oznamuje vytvorenie multikanálovej platformy pre správu digitálnej reklamy a ponúka prvé 3 mesiace licenčných poplatkov *, ktoré pomôžu hotelierom zvýšiť počet priamych rezervácií.

Pre hotely je v tomto období zásadnou otázkou rozvoj priameho predaja a kontrola investícií do reklamy. Digitálna reklama prostredníctvom Google, Bing, Tripadvisor, Facebook, Instragram, poskytuje veľké možnosti, ale doteraz nebolo možné ich vzájomne výhodne kombinovať. Ide o to, že sa síce dobre doplňujú, ale bez vhodnej technológie nebolo možné využiť všetky možnosti takejto reklamy.

MediaGenius je prvý na trhu, ktorý zabezpečí viackanálový prístup a hotelier je schopný z jednoduchého intuitívneho rozhrania vytvárať ucelené a pritom personalizované kampane pre jednotlivé médiá, a to v reálnom čase. K dispozícii sú všetky typy digitálnych kampaní: Metasearch, Adwords, Retargeting, Display i Social, ktoré sa spravuju z jedného rozhrania.

Mediagenius CZ

Všetky tieto riešenia sa veľmi dobre dopĺňajú, pretože zodpovedajú rôznym okamihom v ceste za vyhľadávaním a rezervácií.

Okrem koordinácie digitálnych kampaní sa MediaGenius používa ako nástroj na reporting o návratnosti financií do kampane, pričom platforma vie rozlíšiť aj to, na ktorý konkrétny kanál sa viaže každá z konkrétnych priamych rezervácií ubytovania.

V situácii, keď sa hotely po pandémii ocitli v problémoch, spoločnosť D-EDGE ponúka hotelierom prvé tri mesiace s výhodnými podmienkami. Riaditeľ digitálnych riešení spoločnosti D-EDGE Hospitality Solutions Jean-Louis Boss k tomu uviedol: „MediaGenius mení pravidlá hry v oblasti správy digitálnych kampaní pre hotely. V situácii, keď hotely po veľmi náročných mesiacoch potrebujú optimalizovať obsadenosť sa ukazuje, že dobre cielené kampane – najmä na domácom trhu alebo na niekoľkých dobre identifikovaných trhoch – ponúkajú vynikajúce výsledky.“

MediaGenius je kompatibilný s CRS D-EDGE, ako aj s ostatnými CRS, ktoré sú na trhu.

D-EDGE je spoločnosť SaaS, ktorá ponúka špičkové riešenia elektronického obchodovania založeného na cloude pre viac ako 12 000 hotelov v 100 krajinách. Vďaka kombinácii technickej výnimočnosti s digitálnou zručnosťou v marketingu prináša pod jednu strechu komplexnú infraštruktúru v hotelierstve. S tímom 350 odborníkov, ktorí fungujú v 20 krajinách, poskytuje lokálnu podporu, služby a nástroje.

Pozrite sa na video MediaGenius.

Soňa Korecová
Sales Manager, Slovakia & Montenegro
+421 907 211113
Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.

* Ponuka platí pre nových zákazníkov na všetky nové predplatné MediaGenius uzavreté do polnoci 10. júla 2021. Ponuka zadarmo sa týka predplatného platformy MediaGenius: napríklad pre hotel s 50 izbami, ktorý si vyberie všetky kanály (Search, Metasearch, Display a Social) , činí zľava 600 eur. Náklady na zriadenie a prípadné náklady na kampane znáša majiteľ hotela.