Zväz hotelov a reštaurácií Slovenskej republiky

Pre členov

Stretnutie pracovnej skupiny k téme „ tatarák“

Na základe iniciatívy Zväzu hotelov a reštaurácií SR sme mali prvé zasadnutie pracovnej skupiny, zloženej zo zástupcov našej branže, Úradu verejného zdravotníctva SR a Ministerstva zdravotníctva SR, k možnosti prípravy „tataráku“ v našich prevádzkach. Ide o riešenie, aby sa stanovili presné podmienky pre predaj tepelne nespracovaného mäsa a vajec v zariadeniach spoločného stravovania.

Tatarák

Tatarák sa stále teší obľube Slovákov a je vyhľadávanou špecialitou aj u zahraničných návštevníkov. Potvrdzuje to množstvo reakcií ľudí aj z radov politikov či zástupcov inštitúcií a orgánov kontroly. Tak prečo si ho nemôžme legálne objednať v slovenských reštauráciách?

Európske fórum cestovného ruchu reaguje na bezpečnosť aj fenomén digitalizácie v odvetví

Bratislava (11. októbra 2016) – Bratislava sa stala dejiskom najvýznamnejšieho európskeho podujatia v oblasti cestovného ruchu. V rámci predsedníctva SR v Rade EÚ hostí 15. ročník Európskeho fóra cestovného ruchu (ETF), ktoré sa sústreďuje na najnovšie trendy a výzvy v oblasti cestovného ruchu.

Tatranské Jesenné stretnutie 2016 a konferencie HORECA zaujalo množstvom konkrétnych informácií a riešení

1. deň diskusiaNa utorkovom rokovaní  Jesenného stretnutia hotelierov 2016 a konferencii HORECA mali v podvečer výbornú odozvu skúsenosti kolegov v diskusnom paneli. Členov zväzu i ďalších účastníkov konferencie zaujali vlastnými riešeniami nedostatku pracovných síl, prístupu k manažovaniu zariadení, či návrhmi, ako si udržať zamestnancov. Zaujalo zamestnávanie dôchodcov, hľadanie pracovníkov medzi rodičmi zamestnancov, spolupráca nielen so strednými, ale dokonca so základnými školami.

Projekty AHRS



NEDISKVALIFIKUJ SA

ludske zdroje

WellTo

wellto


Prečítajte si viac...