Zväz hotelov a reštaurácií Slovenskej republiky

Zvýšenie kontroly vysledovateľnosti hovädzieho mäsa v zariadeniach spoločného stravovania.

Hlavný hygienik SR v súvislosti s podozrením na spracúvanie mäsa z chorého hovädzieho dobytka v Poľsku dáva do pozornosti prevádzkam spoločného stravovania, aby pri nákupe mäsa kládli dôraz na pôvod mäsa. 

Odborné vzdelávanie

Sme dobrým partnerom vo vzdelávaní

Asociácia hotelov a reštaurácií Slovenska aktívne pôsobí nielen pri tvorbe legislatívnych podmienok pre odborné vzdelávanie, ale aj v oblasti celoživotného vzdelávania.

Rekreačné poukazy – ako na to?

Príspevok na rekreáciu alebo rekreačný poukaz je novinkou v slovenskej legislatíve, preto vzniká viacero otázok z jeho aplikácie v praxi. Pre poskytovateľov dôležité služieb sú predovšetkým tieto informácie:

Ročenka elektromobility 2019

PC REVUE v spolupráci s Ministerstvom hospodárstva SR vydali publikáciu Ročenka elektromobility 2019

Projekty AHRS



NEDISKVALIFIKUJ SA

ludske zdroje

WellTo

wellto


Prečítajte si viac...