Zväz hotelov a reštaurácií Slovenskej republiky

Pre médiá

TS: Situácia v cestovnom ruchu je kritická

Bratislava, 12. 3. 2020

Asociácia hotelov a reštaurácií Slovenska poukazuje na negatívne dopady koronavírusu na cestovný ruch. 

TS: Označovanie krajiny pôvodu mäsa

Bratislava, 5. 12. 2019

Reštaurácie nevedia, ako majú pri jedlách z mäsa zverejňovať krajinu jeho pôvodu

TS:Stanovisko AHRS k novej povinnosti zverejňovať krajinu pôvodu mäsa

Bratislava, 13.9.2019

AHRS považuje zavedenie novej povinnosti, akou je označovanie krajiny pôvodu mäsa v prípade pokrmov a hotových jedál pre zariadenia verejného stravovanie, za zbytočnú a neopodstatnenú.

TS: HOTREC predstavil priority odvetvia v období 2019 až 2024: Inovácie sú základom udržateľného cestovného ruchu

HOTREC dnes predstavil priority odvetvia stravovacích a ubytovacích služieb pre nasledujúci mandát EÚ v období 2019 až 2024 a vyzýva, aby inovácie boli základom udržateľného cestovného ruchu.

Informujeme o hotelierstve, gastronómii a cestovnom ruchu na Slovensku

Zástupcovia médií, ak máte záujem o informácie, ďalšie podrobnosti, otázky, kontaktujte nás. Radi vás budeme informovať o oblasti, ktorú zastrešuje naša Asociácia hotelov a reštaurácií Slovenska: 

       Mgr. Marek Harbuľák, generálny manažér AHRS, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript., +421 911 262 177

       Sekretariát ZHR SR, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript., www.ahrs.sk, +421 2 582 333 86, Bajkalská 25, 821 01 Bratislava     

 FB-f-Logo  blue 29Asociácia hotelov a reštaurácií Slovenska @ahrs.sk

   

Projekty AHRS



NEDISKVALIFIKUJ SA

ludske zdroje

WellTo

wellto


Prečítajte si viac...