Zväz hotelov a reštaurácií Slovenskej republiky

Pre médiá

Stanovisko Asociácie hotelov a reštaurácií Slovenska k zníženiu DPH a k rekreačným poukazom

Asociácia hotelov a reštaurácií Slovenska (AHRS) víta zníženie DPH na ubytovanie, schválené 23. októbra 2018, poslancami Národnej rady SR, rovnako aj ďalšie opatrenie na podporu cestovného ruchu na Slovensku, akými sú rekreačné poukazy.

TS: HORECA konferencia a Jesenné stretnutie hotelierov 2018

Hotelieri na svojej konferencii ocenili podporu štátu pre domáci cestovný ruch

(Horný Smokovec, 10.10. 2018)

Pravidelné Jesenné stretnutie hotelierov a HoReCa konferencia Asociácie hotelov a reštaurácií Slovenska, ktorú organizujeme spolu s Vydavateľstvom MAFRA, sa konalo od 8. do 10. októbra v Grand Hoteli Bellevue v Hornom Smokovci, na tému „Impulzy v 21. storočí“.

TS: Jarné stretnutie hotelierov a HORECA konferencia 2018

(16.05.2018) Európa je stále destináciou číslo jedna, z čoho ťaží aj slovenský cestovný ruch. Viac ako polovica krajín zaznamenala nárast počtu návštevníkov o viac o 10%, v roku 2017 to bolo až 671 miliónov návštevníkov. Slovensku sa v rovnakom období zvýšil počet prenocovaní o 5, 6 % na 14, 9 miliónov. Aj o tom sa hovorilo na Jarnom stretnutí hotelierov a HORECA konferencii s názvom HOSPITALITY 2.0, ktoré sa konalo od 14. do 16. mája 2018 v priestoroch Hotela Senec v Senci.

TS: ZHR SR podal žalobu o určenie obsahu

(9.5.2018) Viac ako 300 hotelov a reštaurácií združených vo Zväze hotelov a reštaurácií SR podalo žalobu, na organizácie, ktoré združujú autorov, výkonných umelcov a producentov. Dôvodom je, že si neplnia zákonné povinnosti voči hotelom a reštauráciám. Situáciu dlhodobo nedokáže vyriešiť ani Ministerstvo kultúry SR.

Vyhlásenie ZHR SR k zníženiu sadzby DPH

(23.4.2018) Zväz hotelov a reštaurácií SR víta návrhy štátnych predstaviteľov týkajúce sa podpory cestovného ruchu, konkrétne avizované zníženie DPH za ubytovanie na 10 percent a cestovné šeky pre zamestnancov.

Projekty AHRS



NEDISKVALIFIKUJ SA

ludske zdroje

WellTo

wellto


Prečítajte si viac...