Pre médiá
TS: Stanovisko k poslaneckému návrhu na zvýšenie príplatkov
- Kategória: Pre médiá
(30.11.2017) Navrhované opatrenia poslaneckého návrhu na zvýšenie príplatkov za prácu v noci, počas sviatkov a cez víkendy, najviac zasiahnu zamestnávateľov v cestovnom ruchu. Ubytovacie i reštauračné služby sú turistami vyhľadávané a využívané hlavne počas sviatkov a víkendov. Zväz hotelov a reštaurácií SR napriek tomu víta záujem vlády o platy zamestnancov, aj v súvislosti so zvyšovaním príplatkov za nočnú a víkendovú prácu.
TS: Jesenné stretnutie hotelierov a HORECA konferencia 2017
- Kategória: Pre médiá
(8.11.2017) Pravidelné podujatie Jesenné stretnutie hotelierov, ktorého súčasťou bola odborná HORECA konferencia (hotelierstvo, reštaurácie a cestovný ruch): Bezpečnosť a kvalita v hoteloch a reštauráciách sa konala v dňoch 6. - 8. novembra 2017 v Hoteli Grand**** v Jasnej.
TS: Kto sa stane Hotelierom roka? Kto získa jedinečné ocenenie v hotelierskej branži?
- Kategória: Pre médiá
(3.8.2017) Zväz hotelov a reštaurácií SR organizuje jedinú súťaž na Slovensku, ktorá hodnotí prácu manažérov v hoteloch.
TS: Zväz hotelov a reštaurácií SR dosiahol zmenu vyhlášky: Od dnešného dňa môže byť tatársky biftek oficiálne na jedálnom lístku
- Kategória: Pre médiá
(1.6.2017) Novela vyhlášky, ktorá upravuje predaj tepelne neupraveného mäsa, začína platiť presne od dnešného dňa, od 1. júna 2017. Znamená to oficiálny návrat tatárskeho bifteku na jedálny lístok hotelov a reštaurácií.
TS: Stretnutie hotelierov výnimočné témou konferencie i voľbou prezidenta ZHR SR
- Kategória: Pre médiá
(18.05.2017) Jarné stretnutie hotelierov a HORECA konferencia 2017 sa konalo 16. - 17. mája 2017 v hoteli Holiday Inn Žilina ****. Jeho súčasťou bola odborná HORECA konferencia na tému: Digitálna revolúcia v hoteloch a reštauráciách – Hotelierstvo 4.0. Partnerom konferencie bolo Vydavateľstvo MAFRA Slovakia.