Zväz hotelov a reštaurácií Slovenskej republiky

Pre médiá

TS: Stanovisko k poslaneckému návrhu na zvýšenie príplatkov

(30.11.2017) Navrhované opatrenia poslaneckého návrhu na zvýšenie príplatkov za prácu v noci, počas sviatkov a cez víkendy, najviac zasiahnu zamestnávateľov v cestovnom ruchu. Ubytovacie i reštauračné služby sú turistami vyhľadávané a využívané hlavne počas sviatkov a víkendov. Zväz hotelov a reštaurácií SR napriek tomu víta záujem vlády o platy zamestnancov, aj v súvislosti so zvyšovaním príplatkov za nočnú a víkendovú prácu.

TS: Jesenné stretnutie hotelierov a HORECA konferencia 2017

(8.11.2017) Pravidelné podujatie Jesenné stretnutie hotelierov, ktorého súčasťou bola odborná HORECA konferencia (hotelierstvo, reštaurácie a cestovný ruch): Bezpečnosť a kvalita v hoteloch a reštauráciách sa konala v dňoch 6. - 8. novembra 2017 v Hoteli Grand**** v Jasnej.

TS: Zväz hotelov a reštaurácií SR dosiahol zmenu vyhlášky: Od dnešného dňa môže byť tatársky biftek oficiálne na jedálnom lístku

(1.6.2017) Novela vyhlášky, ktorá upravuje predaj tepelne neupraveného mäsa, začína platiť presne od dnešného dňa, od 1. júna 2017. Znamená to oficiálny návrat tatárskeho bifteku na jedálny lístok hotelov a reštaurácií.

TS: Stretnutie hotelierov výnimočné témou konferencie i voľbou prezidenta ZHR SR

(18.05.2017) Jarné stretnutie hotelierov a HORECA konferencia 2017 sa konalo 16. - 17. mája 2017 v hoteli Holiday Inn Žilina ****. Jeho súčasťou bola odborná HORECA konferencia na tému: Digitálna revolúcia v hoteloch a reštauráciách – Hotelierstvo 4.0. Partnerom konferencie bolo Vydavateľstvo MAFRA Slovakia.

Projekty AHRS



NEDISKVALIFIKUJ SA

ludske zdroje

WellTo

wellto


Prečítajte si viac...